Post by rastfighhosambcom on Mar 16, 2022 1:28:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Villa ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Villa IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla altın için hile kodu ▞▞▞
▞▞▞ Merge Villa 2022 version ▞▞▞
Çok güzel bir oyun ❤️
Bu oyunu kazanabileceğimi tahmin edebiliyorum için oyunda bir gözden geçirebilir ve iyi gibi davranabilir hale gelmekte olan satın almaktan bundan rahatsız oldum ama 💗💗💗😋 😈🌼
Oyundan zevk alamıyorum çünkü sürekli donuyor ve yanıt vermiyor diyor
Çok fazla, sessize alma veya kapatma seçeneği eklemez
Çok fazla reklam nedeniyle durduruldu, para kazanmanız gerektiğini anlıyorum ama beyler her iki dakikada bir gelin çok fazla bu yüzden ne yazık ki 1 yıldızla derecelendirildi.
Çok güzel bi oyun ben çok tavsiye ediyorum
Genel olarak, oyunun konseptini beğendim. Eğlenceli. Ancak reklamlar beni deli ediyor. Son zamanlarda oynadığım oyunların çoğunda, reklamları atlamak için ödeme seçenekleri veya enerji kazanmak, ödülü ikiye katlamak ve jeton kazanmak için reklamları izleme seçeneği var. Bu oyun, siz oynarken rastgele bir reklam açar. seçebilmeyi tercih ederim. Bir şeye ara veriyorsam ve oynamayı seçersem, zamanımın çoğu reklamlar tarafından alınacak. Sıkıştırmak yerine, sinirleniyorum.
Bu oyunu seviyorum Evler yaratmayı ve tadilatı seviyorum denemeliyim
Oyunun kendisi *ESKİ OLDU*, reklamlar birkaç dakikada bir (5 civarında veya daha az) eklenene kadar oldukça iyiydi. İzlemeyi seçmediğiniz veya izlediğiniz için ödül almadığınız rastgele zamanlardaki pop-up reklamlardan bahsediyorum. Bir çok birleştirme oyunu oynuyorum ve bunun gibi reklamları olan tek oyun bu... Reklamları kaldırmak 4,99$'a mal oluyor. Bu oyunu bir yıl önce severdim ama şimdi oynamaya değmez. Bir çok birleştirme oyunu oynuyorum ve reklamların kaldırılması için ödenen tek oyun bu.
Geliştiriciler yakın zamanda oyuncuları sevmediklerine karar verene kadar bu gerçekten eğlenceli bir oyundu.Her şeyi yapmak sonsuza kadar sürer. Artık o kadar çok farklı türde kaynak var ki, her şey yavaşlama noktasına kadar darmadağın ve "olaylar" bu durumu yalnızca daha da kötüleştiriyor. Bu benim en sevdiğim uygulamalardan biri ve onu silmeye çok yaklaştım.
Merge Villa Başsındırma sdzm
Surgeon Simulator Doctor Games 角色扮演 inwo
çok güzel bu oyunu çok beğendim
Bu oyun çok sinir bozucu. Daha yeni başladım ve şu ana kadar gerçekten yapabileceğim tek şey, bir şeyi başarmanın sonsuza kadar sürmesi ve sizin ya reklamları izlemeniz ya da para harcamanız gerektiği.
iv'e bu uygulamayı iki kez indirdi, 80 M'de bir pop ısırıyor ve her ikisinde de bir Era olduğunu söylüyor, daha sonra tekrar kontrol edin. O zamanlar oynamak istiyordum; bu yüzden 20 dakika sonra tekrar kontrol ettim, böyle bir şans yok, bu yüzden sildim. 24 saat sonra tekrar denendi; hala aynı şeyi söylüyorsun, ERA. sen ne düşünüyorum; Bence, ya bu uygulamanın berbat olduğunu bilmiyorsun, ya da bu bir Hustle. Her iki durumda da iki kere 🔩💭😒 aldım.
Ya çok iyi bir fayda sağlamak için böylə bi oyun incelemesi harika🤩öne için(jfkdkdldjdmxıxçkcmfpdpdjfjfpclcnciddmjcncxpxjxybxxhjdidjjxixjcjcnckcpdpsiejsjdnxnxmxlxööcsçcmc)
Merge Villa Hjernegymnastik fod
Oyundan zevk alıyorum ama bazı eşyaları satamadığınız için onları tahtadan çıkarmanın bir yolu olmaması inanılmaz derecede sinir bozucu. Özellikle özel bir etkinlikten aldığınız bazı eşyalar, çünkü bu eşyalardan başka bir şey üretecek kadar almadıysanız, sadece değerli bir yer kaplıyorlarb
5 yıldızdı ama her 2 dakikada bir yeni reklamlarla 2'ye, hatta şimdi 1 yıldıza düşüyor. Oyun zevkini bozar.
Bu oyunu ❤ çok seviyorum. Bir şey, oynaması (çok az) biraz zor ama normal hale getirirlerse 10000000000000000000000 yıldız vereceğim. Bu yüzden indirin ve bir stres kırıcı gibi çocuklar, bu yüzden lütfen indirin ve oynayın. Benim açımdan bu iyi bir şey. Yani evet, hemen indirin ve oynayın. Hemen❤.
Reklamlar beni resmen çıldırttı. Ama sadece bu da değil, salondaki halı ve köpeğin yerini sebepsiz yere değiştiremiyorum.Bu gece beni o kadar rahatsız etti ki bu oyunu Kaldırmak istedim.
Oyunu oynamak için reklamları izlemelisiniz. Eskiden dekorasyon seçenekleri 2 jeton 1 bedava ve 1 elmas şeklindeydi, şimdi jetonlardan biri ekleniyor. Madeni para karşılığında dönen eşya alabileceğiniz mağazada, bir reklam duvarının arkasında 2 eşya bulunmaktadır. Satın almadan önce reklamları izlemelisiniz. Öğe üreticilerinden çıkan "ücretsiz" paraları almak için reklamları izlemelisiniz. Sadece tahtadaki boşlukları kapatmak için orada bulunan balonu temizlemek için reklamları izlemelisiniz. Üretici başına da çok daha fazla ürün veriyorlardı. Oynamak için öde
Ben beğendim güzel
Rahatlamak için iyi bir yol.
Merge Villa Atjautības spēles ysoh
Bu oyuna büyük bir beğeni verirdim 🙂 ama reklamla aynı olsaydı daha iyi yapılabilirdi ve bu oyun biraz daha rahatlatıcı olabilirdi. bir oyun. Ayrıca birleştirme villasındaki harika çalışman için de aferin çünkü bence bu oyun olağanüstü. Ayrıca bu oyunu kim oynarsa oynasın güvende kalın, birleştirme villasında iyi eğlenceler!!!☺️☺️☺️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Merge Villa Puzzle qfm
Siz çocuk, kendi yaptığınız ve bulduğunuz diğer oyunları yapın ve ben hepsini alacağım ve oyunlarınız harika. Sen çocuk bir Cadılar Bayramı yap bence seni çok daha havalı ve toufa yapacak
Gerçekten eğlenceli bir oyun, yapboz oyunları oynamayı sevmiyorum ama bu oyun kesinlikle bağımlılık yapıyor. Ama sevmediğim bir şey var. Bu, şarj öğeleriyle ilgili. Zaten enerjinin dolmasını beklememiz gerekiyor, neden kutuların da şarj olması gerekiyor?
Madeni paralarımı aldı. Nasıl olduğunu bile bilmiyorum ama 300 jetonum vardı ve onları kullanmak üzereydim.. sonra "yeterince yok" ile vuruldum ama alacağım şey 200 jetondu. Bunun için sildim ve 3 yıldız verdim o sorun dışında sorun yok
İnternetli heralde ikinci oyundan girin güzelce ama birincisi oyundan siliniyor çok saçma
Harika bir oyun ve kedi ve köpek giydirmeyi çok seviyorum.
Videoların hiçbiri çalışmıyor. Video izleyerek ödül kazanabilirsin ve ben hiçbirini alamam. Ayrıca, çökmeye devam ediyor.
Oyun çok güzel hayatımda Gördüğüm en güzel oyun yüklemenizi tavsiye ederim Öne geçmenin moraline çıkması Için rastgele: hzjsjdbjsjsksieksjdbdjdndndndjnsshakjakajsndnsndndndjjeejejejdnsksnsnsnsndnbddndnndbdndndndndndnfnfbfnfnfhdjjenrjrjrj3j3jrieueusisjznsu3838ejrnr8fjfueowkwjsndjjdfiifjdjdudhebwjdbdbdhuejebfhcjnfjfjrbrjdbsn8qhrbdhxjicjcndjsjsjdjdnxnhsjsjdjdjfjsjsmskdjfjsm
Neden çok fazla olay var? Diğer odaları değiştirmek istiyorum.Çok uzun süre güncelleme gerekiyor😖
Bunun gibi oyunların keyfini çıkarın ama... bu oyun rahatlatıcı veya eğlenceli değil.Oyunda ilerlemek için çok fazla adım gerekli.
Oynamak için yeterli enerji puanı alamama sorunu var, her hamle bir enerji puanı gerektiriyor ve bir tane almak iki dakika sürüyor, bir eşya hazırlamak yaklaşık 50 enerji veya daha fazla enerji gerektiriyor, bu yüzden 1 dakika oynamak için 1 saat beklemeniz gerekiyor.
Neden trenlere ve günlük görevlere ihtiyacımız olduğundan emin değilim Her şey birdenbire iki katına çıktı Enerjinizin bitmesi sadece 10'du.Elmaslar şimdi 20 elmas ödemek zorundayım, bence en iyisi geliştiriciler paraya aç olduğu için bir zaman belini kaldırmak, parayla ilgili bir malikaneyi tamir etmemek için kimseye yorum yazmam için yıldız verilmedi kaldırıyorum
Merge Villa Başsındırma eyk
Bence bu oyun için kendi planınızı oluşturmanız için çok iyi bir hedefiniz var.
Bu oyunda hayal kırıklığına uğradım, sadece yükleniyor ve yükledikten sonra kendi kendine çıkıyor. iyi bir oyun olmadığını söyleyebilirim
Eğlenceli ve saatlerce oynadığımı görüyorum. Ve ben bilmeden
Çok fazla oyun içi reklam var ve bazıları uzun Hepsinden kötüsü, bazıları iki aşamalı ve oyunu sıkıcı hale getiriyor
Bu 5 yıldız değerinde olabilir 2 verdim çünkü oynamaya devam etmek için enerjinin birikmesi uzun sürüyor