Post by rastfighhosambcom on Mar 16, 2022 1:37:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn French from scratch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn French from scratch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κώδικες για άπειρους πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Learn French from scratch 2022 version ▞▞▞
Αυτή η εφαρμογή με βοηθά να μάθω γαλλικά πιο γρήγορα από όλες τις άλλες μεταφραστικές εφαρμογές σας ευχαριστώ!!!
Η εφαρμογή είναι καταπληκτική, της έδωσα 4 αστέρια επειδή δεν μπορείτε να γράψετε τις δικές σας λέξεις στα αγγλικά και θα μεταφραστεί, η εφαρμογή πρέπει επίσης να κάνει και τις προσωπικές μου μεταφράσεις
Η καλύτερη εφαρμογή για να μάθετε πραγματικά γαλλικά. Ξεκινά από τα βασικά και φαίνεται καλά μελετημένο. Θα πρέπει να είναι το νούμερο 1 στα αποτελέσματα αναζήτησης!
Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γαλλικών. Βοηθάει την κόρη μου που είναι 12 ετών. Είναι μια εξαιρετική διάταξη και εύκολη στη χρήση. Κοίταξα πολλά άλλα πριν αποφασίσω για αυτό. Ευχαριστώ
Ειναι πολυ καλο
Η εφαρμογή είναι εντάξει, αλλά η προφορά δεν είναι σαφώς αυτή ενός γαλλόφωνου από τη Γαλλία!
Εύκολος τρόπος για να μάθετε γαλλικά.
Learnfranch
Γρήγορο και ποιοτικό βοήθημα εκμάθησης γαλλικών για όλες τις ηλικίες!
Εξαιρετική εφαρμογή για την εκμάθηση γαλλικών λεπτομερειών...Ευχαριστώ...
Καταπληκτική εφαρμογή μου αρέσει πολύ. κάντε άλλες γλώσσες όπως ιταλικά, πορτογαλικά και αραβικά. ευχαριστω πολυ♥️😍
Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να πατήσετε την αγγλική λέξη για να λάβετε τη γαλλική μετάφραση
Μεγάλη εφαρμογή, εύκολη στη χρήση.
αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γαλλικών... πολύ λεπτομερής και διδακτική... αν θέλετε να μάθετε γαλλικά, θα σας συνιστούσα να τη δοκιμάσετε... χάρη στο fastlingo
Αυτή η εφαρμογή είναι τόσο καλή που πάντα μου άρεσε να μαθαίνω γαλλικά, αλλά ποτέ δεν ήξερα ότι θα ήταν τόσο εύκολο και επίσης δωρεάν, με βοήθησε πραγματικά και λειτουργεί χωρίς internet, κάτι που είναι ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα
Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή επειδή έχετε απλοποιήσει την εκμάθηση των γαλλικών. Έχετε κάνει πολύ καλύτερα από άλλες γαλλικές εφαρμογές. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτήν την εφαρμογή είναι ότι εξηγεί ξεκάθαρα πώς ορισμένες γαλλικές λέξεις αλλάζουν τον σχηματισμό τους από τη μια πρόταση στην άλλη. Παρακαλώ συνέχισε την καλή σου δουλειά.
Δοκίμασα 20 προτάσεις μετά την εγκατάσταση και η εξήγηση είναι καλά γραμμένη με καλά μελετημένη διάταξη. Οι συμβουλές γραμματικής και προφοράς βοηθούν όταν δοκιμάζετε μόνοι σας. Καλή δουλειά και συνεχίστε έτσι! Θα το συστήσω στους συμμαθητές μου στο μάθημα γαλλικών! Ευχαριστώ πολύ!!!
Ωραία εφαρμογή
Learn French from scratch Izglītība wmk
Αρκετά εύκολο στην εργασία, απλά και χρήσιμα σημεία και σύντομα μαθήματα το καθιστούν την αγαπημένη μου εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών. Μου άρεσε πολύ τ.
Αυτή είναι πολύ καλή εφαρμογή για την εκμάθηση γαλλικών.
Εξαιρετική προσέγγιση και πολύ εύκολη στην εκμάθηση.
Μεγάλη εφαρμογή. Με βοηθάει να μάθω. Μου αρέσουν οι εξηγήσεις για το γιατί μια λέξη γράφεται με συγκεκριμένο τρόπο και οι σωστές εξηγήσεις.
Αυτή η εφαρμογή με βοηθάει πολύ και χωρίς διαφημίσεις να ενοχλώ. πρέπει να το δοκιμάσεις
Mr.Sure™ Sure Tips Sport gye
Δεν είναι κακό να φτάσεις εκεί
Πολύ εύκολη και κατανοητή γραμματική εξήγηση για αρχάριους
Η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γαλλικών όλων των εποχών, τη λατρεύω πολύ και είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Μόλις της έδωσα 5 αστέρια, το να πιστεύω ότι είναι εκτός σύνδεσης την κάνει πιο ενδιαφέρουσα.
Είναι πολύ κατατοπιστικό και σίγουρα θα σας μάθει γραμματική αλλά είναι βαρετό να το κοιτάξετε. Είναι σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο. Είναι εύκολο να χάσεις την προσοχή και να βαρεθείς.
Βρίσκω αυτή την εφαρμογή αρκετά χρήσιμη. Εξηγεί καλύτερα από κάποιες άλλες εφαρμογές.
Έχω πολλές εφαρμογές duolingo, babbel κ.λπ. Μέχρι στιγμής αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή που είχα ποτέ. Η πρόταση έχει μεταφράσεις που διευκολύνουν την ανάλυση. Και μια εξήγηση σε κάθε πρόταση! Μπράβο! Ελπίζω να λάβω περισσότερες προτάσεις παρά μόνο 500 φράσεις ελπίζω να λάβω τόσες 😚😚
Είναι πολύ καλές εφαρμογές για να μάθεις γαλλικά. Το λατρευω.
πολύ πολύ πολύ υπέροχη εφαρμογή. βοηθά στη γρήγορη εκμάθηση γαλλικών
Μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορώ να επικοινωνώ πολύ καλύτερα με τους Γάλλους φίλους μου
Πάντα δυσκολευόμουν με την προφορά γιατί ποτέ δεν κατάλαβα τους «κανόνες» της γαλλικής γλώσσας. Αυτή η εφαρμογή είναι υπέροχη στο να εξηγεί αυτούς τους κανόνες. Ανυπομονώ να συνεχίσω να μαθαίνω.
ναι.. πραγματικά με βοηθάει πολύ.. τα δείγματα προτάσεων και επεξηγήσεων είναι μεγάλη βοήθεια. Σπουδάζω γαλλικά για ένα χρόνο και το βρίσκω δύσκολο, αλλά όταν κατέβασα αυτήν την εφαρμογή. Όλες οι ερωτήσεις μου έχουν απαντηθεί.ευχαριστώ πολύ
Learn French from scratch Onderwijs oke
Αυτό δεν είναι καλό για μεγαλύτερους Είναι καλό για μένα
τι υπέροχος τρόπος εκμάθησης γαλλικών
Είμαι πραγματικά ευγνώμων που καταλαβαίνω σιγά σιγά γαλλικά, χάρη στον παραγωγό